Party Bingo

Bingo Party

Party Bingo är den stora pokersajten Party Pokers satsning på bingo. En satsning som uppenbarligen gått hem, för Party Bingo är nog så populärt bland bingospelare. Kanske främst för dess lukrativa bonuserbjudanden som jag berättar mer om nedan. Precis som Party Poker så erbjuder även Party Bingo en lyxkryssning i Karibien (värd 4.000$) till några lyckliga vinnare.

Programvara

Personligen finner jag grafiken lite väl barnslig med Teddybjörnar och liknande. Programvaran är dock väldigt funktionell och lättnavigerad. Det finns tillgång till chatt så du kan prata med dina motspelare när du spelar bingo. Flera progressiva jackpotter finns att tillgå som ofta ligger på mycket höga värden. Party Bingo erbjuder även en FLASH-version så du kan spela direkt i browsern (webbläsaren). Programvaran kommer från IGlobal Software.

Support

Party Bingo erbjuder E-mail, Live-chat och telefonsupport. Svar på e-mail kan dröja ett tag och supportteamet är beläget i Indien, därav är engelskan inte helt perfekt alla gånger. Live-chatten brukar dock fungera mycket bra, försök att först använda er av den.

Betalningsmöjligheter

VISA, Mastercard, NETeller, Firepay, Diners Club, Switch, Solo, FPS-epassport, Wiretransfer (banktransfer).

Valutamöjligheter

US Dollar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *