MariaBingo

Maria bingo

Maria – nordens största bingosajt även om sidan numera bytt namn till nya MariaCasino. Bingodelen finns dock kvar och här är en liten recension om MariaBingo. Vill du läsa mer så rekommenderar vi att du besöker sidan.

För den som gillar att spela under tidspress så passar Speed bingo hos Maria Bingo perfekt. Speedbingon översätts enklast som ”snabb-bingo” och är en bingoform där bingonumren kommer snabbt och vinsterna likaså. Du kan inte gå och hämta en kaffe mellan nummeruppropen om man säger så!

Var idén om speed bingo föddes är svårt att säga. Kanske var det någon stressad typ som villa klämma in lite bingonöje i schemat eller så var det ett bingofan som saknade den intensiva spänning som speed bingon kan erbjuda. Hur det än är har Maria Bingo anammat idén och de har lyckats väldigt bra med den. Idag erbjuds bingospelet i olika omgångar från klockan 12.00 fram till 23.59. I 11 timmar och 59 minuter finns alltså chansen att spela snabbt och spela om mycket pengar.

På Maria Bingo erbjuds varje dag vinster för 50 000 kronor i speed bingon där jackpotten ligger på 10 000 kronor. Utöver den finns det sedan ytterligare en jackpott som växer under spelets gång, en så kallad progressiv jackpott. Vill du spela ett bingospel där vinsterna duggar tätt och på kort tid, så är det Speed bingo hos Maria Bingo du ska satsa på. För att spela krävs bara ett litet medlemskap vilket är kalasenkelt att fixa. Även det går fort och är dessutom helt gratis.

Bingobonusar

När du ska spela bingo finns det flera olika varianter av spelet. På nätet kan du till exempel välja en karaktär som du kan gå runt med mellan bingoborden. Det går också att chatta med andra spelare vilket gör att det blir ganska likt bingo så som det spelas i en vanlig bingohall.

Däremot är det många som föredrar att spela bingo på nätet på grund av att spelsajterna alltid har öppet. På nätet finns det en mängd olika bingobonusar att ta del av, vilket också är en stor fördel som du inte kan få om du skulle ha spelat i en bingohall eller på tv:n.

Med en bingobonus kan du till exempel få en eller flera bingobrickor gratis när du köper en. Det är ett bra erbjudande som du kan utnyttja flera gånger om. Vare sig du vill spela klassisk bingo eller nya varianter av bingo finns det något som passar alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *