Betting på odds som en expert

det är roligt med Betting

Idag ska jag försöka hjälpa alla besökare att komma till rätta med sin betting. Det gäller allt från att analysera bettingbonusar, spelbolag och identifiera bra spel som man kan lägga sina bets på.

Betting bonus

En betting bonus är en bonus som man som sportsbettare får i samband med att man börjar spela hos ett nytt spelbolag. Den kan se ut på olika sätt. Brukligen så är det så att man får en bonuspeng tillagt utöver det som man sätter in, den så kallade matchningsbonusen. Villkoren för matchningsbonusen kan variera mycket. Den huvudsakliga principen är att spelbolaget adderar en summa som är satt i relation till insättningssumman (och därav namnet matchningsbonus). Hur mycket som man får matchat bestämmer spelbolaget. Ibland kan det vara 50 % av insättningssumman. Och ibland kan det vara 250 %. Det varierar som sagt.

Ska du spela med en betting bonus så gäller det att vara vaksam och medveten om att man alltid har krav på sig som spelare. De som säger att ingenting är gratis har nästan alltid rätt när det kommer till bettingbonusar. Du kommer behöva omsätta dina bonuspengar innan de kommer att vara tillgängliga för dig att ta ut från spelkontot. Man kallar det för omsättningskravet och just det är bland det viktigaste att titta på när man ska ta en betting bonus.

Ibland kan det dock vara så att man får en bonus helt gratis. Då är det en fråga om en no deposit bonus. En sådan går ut på att man får pengar utan krav på omsättning. No deposit bonusar är inte exkluderade från omsättningskrav. Men eftersom man fått bonusen utan att göra en egen insättning så är det ju en riskfri chans och ett bra val för den smarta sportsbettaren.

Bra spelbolag för oddsbetting

Det här med att utse bra spelbolag är en svår nöt att knäcka. För alla söker vi olika saker. Så det är vanskligt att utse ett spelbolag och ge det titeln bästa spelbolag eftersom det omöjligen kommer passa sportsbettare som ställer höga och olika krav. Men det viktigaste med ett spelbolag är att de erbjuder säker odds. Du kan läsa mer om just säker odds på sakraodds.se.

Unibet är ett spelbolag som funnits jättelänge och som ofta sägs vara störst, bäst och vackrast. Det kanske är så och Unibet kan vara det bästa spelbolaget för den stora massan. Men det bästa spelbolaget kan mycket väl vara Pinnacle, om man söker efter att kunna lägga stora insatser på höga odds och inte bryr sig om varken bonusar eller design.

Eller så kanske man bör spela hos Paddy Power som mycket möjligt är bäst på att ta fram roliga och annorlunda spel. Likaså kan sägas om Betsafe.

Bli en bettingexpert på odds

Det finns inga genvägar tyvärr. Ska man ha framgång som sportsbettare så gäller det att läsa på. För sportsbetting handlar för många att vinna i det långa loppet. Det är möjligt att göra det men extremt svårt och mycket få som faktiskt gör det.

Ska du bli riktigt bra och försöka skaffa dig en fördel mot ett spelbolag så är det bra om du kan nischa dig inom ett smalt bettingområde. Säg att du kan damtennis eller cricket och blir extremt duktig på att avgöra om ett odds är bra. Du kanske kan bli tillräckligt bra att du faktiskt kan hitta en fördel mot ett spelbolag som inte är lika bra som du på att bedöma oddsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *