Bingoguiden

Bingoguiden

Att spela bingo på nätet är både roligt och spännande för ung som gammal och aldrig förr har utbudet att kunna spela bingo på nätet varit större. Det finns mängder av internetsajter som erbjuder online bingo. Du kan antingen spela om riktiga pengar eller så kan du bara spela för att det är roligt och för att möta nya bingokompisar i chatten. Här på bingo-guiden vill vi hjälpa dig som är sugen på att prova hur bingo online fungerar att välja vart du ska ta vägen.

Här nedan är våra bingo-favoriter just nu! I fältet för ”bonus” så hittar du något extra för dig som ny spelare.

Om du inte tycker att någon av sajterna ovan verkar spännande så finns det många andra svenska bingosajter – där du som svensk kan spela bingo online.

Man måste såklart inte spela för riktiga pengar, på de allra flesta sajterna kan du spela gratis bingo och även om man spelar gratis så kan man ibland vinna riktiga pengar. Vi har även gjort en topplista för våra favoritsajter för att spela bingo gratis.

Bingo i mobilen

Du kan även prova att spela bingo i din smartphone, det finns massivs med bingoappar där du både kan spela mot riktiga spelare och mot påhittade spelare.

Bingo På Nätet

Vad kul att du vill prova bingo på nätet! Det är väldigt roligt och spännande och tusentals svenskar spelar just nu! Bingo på internet har aldrig varit större!

På nätet finns många olika bingosajter – och alla har en egen karaktär. Här kan du se några exempel på svenska bingo sajter på nätet.

Bingospel

Det finns massor av varianter på Bingospel. Allt ifrån klassisk bingo till massa olika varianter av bingospel. Många bingosajter har uppemot femtio olika varianter på bingospel. Du kan själv besöka bingosajterna nedan för att se mer i detalj vilka typer av bingospel de erbjuder, vi har dock gett några exempel på varje sajt.

Bingosajter

Eftersom bingo blivit så populärt att spela senaste tiden så finns det också väldigt många olika bingosajter att välja mellan. Man kan såklart också prova att spela på flera stycken för att se vilken bingo sajt man gillar bäst.

Svenska Bingosajter

Många föredrar att spela bingo på svenska bingo sajter. Då finns också massvis med alternativ. Tusentals svenskar spelar på svenska bingosidor varje dag och det är såklart extra roligt att spela när man kan chatta med andra svenskar som också har bingo som en hobby.

Bingo Jackpots – Jackpot på bingo

De flesta bingo sajter har stora bingojackpots som man kan vinna.  Här nedan ser du några exempel på hur stora och hos vilken sajt de vunnits.

De riktigt stora bingovinsterna kommer oftast från bingojackpots så var uppmärksam på detta när du sätter dig för att spela så du är säker på att du spelar ett bingospel med jackpot!

Gratis Bingo

För dig som helst inte spelar för riktiga pengar så finns mängder med gratisbingo alternativ på nätet. Du kan till och med vinna riktiga pengar utan att spela för egna pengar på flera ställen.  Här nedan har du några populära svenska alternativ för gratis bingo spel utan insättning.

Att spela gratis är ett perfekt sätt att prova på att spela bingo utan att det behöver kosta någonting!

Bingobonus

Om du vill spela bingo för riktiga pengar på nätet så har de flesta sajter bonuserbjudanden för nya spelare. Dessa kallas för insättningsbonus eller välkomstbonus. Här nedan ser du en lista på Sveriges bästa bingo-bonusar.

En bingobonus har oftast några typer av krav, t ex en viss insättningssumma eller en summa ihopspelade poäng eller liknande. På bingosajterna finns alltid tydlig information om vad som krävs för att få en bonus utbetald.